lauantai 2. marraskuuta 2019

Kauden päättäjäiset 2019

Jalkapallokauden päättäjäisiä vietettiin tänään Virta-kampuksen aulassa. Tuttuun tyyliin seuran puheenjohtaja Petri Mäkinen ja junioripäällikkö Matti Tuominen pitivät pienet puheet kuluneesta kaudesta ja hieman tulevastakin.




Suomifutiksessa eletään tällä hetkellä todella positiivisia aikoja ja niin myös LeKi-futiksessa. Seuran pelaajamäärä jatkaa kasvuaan ja toimihenkilöiden puolella löytyy paljon intohimoisia tekijöitä. Tyttöfutiksen puolella on tehty paljon töitä ja tämä näkyi myös palkintojenjaossa, kun palkintopöytä tyhjeni B-tyttöjen johdolla.

Palloliiton taitomerkit

Hopeinen merkki
T11 Aino Mäkinen                                                       
T10 Liina Jokinen
P10 Anssi Hoffrén
P9 Mico Kangasniemi
   Eero Sarkkinen
P8 Väinö Koskela
   Osmo Niemi
   Eetu Pösö

Pronssinen merkki
T8 Minni Anttila
   Saana Rauman
P11 Noel Nikulainen
    Riki Hellingman
P10 Eljas Hiltunen
    Ukko Lehtinen
P9 Viljami Saviahde
   Otto Guttorm
P8 Eetu Salo
   Eetu Pösö
   Kaarlo Oravainen

Aktiivinen pelaaja

B-pojat Elias Pelto-Huikko
2005 Jerko Suodenjoki
2006 John Mark Mbonabingi
2007 Niilo Sirén
2008 Samu Ulvinen
2009 Vili Pamppunen
2010 Otto Guttorm
2011 Kaarlo Oravainen
2012 Onni Hatvala
2013 Iiris Kontola
B-tytöt Vilja Riihimäki
C-tytöt Helmi Lönnqvist
D-tytöt Minea Laakso
E-tytöt Liina Jokinen
F-tytöt Saana Rauman
G-tytöt Eveliina Ryyppö

Menestystä pelikentillä

B-tytöt - Alueellisen T18 kakkosen voitto ja nousu valtakunnalliseen T18 ykköseen.

C-tytöt LeKi-futis/FC Kangasala YJ - T15 sarjan hopea sekä 7v7 piirin mestaruus.



Vuoden somejoukkue

B-tytöt - Aktiivisen joukkueen somessa on pelaajaesittelyitä, otteluennakoita ja -raportteja sekä satunnaisia kuulumisia. Joukkueeseen on saatu somen kautta myös uusia pelaajia.

Vuoden toimihenkilö

Mari Vierikka-Kamppuri - B-pojat - Joukkueensa äitihahmo, joka omalla aktiivisella toiminnallaan on saanut pidettyä joukkueen kasassa vaikeinakin hetkinä. Joukkueenjohtajan tehtävästä on muodostunut hänelle oma harrastus.

Valmennustiimi

F/G-tytöt; Veera Malmberg, Matti Holstila, Elina Rantala, Jarmo Heikkilä, Joni Käki, Marita Nikki ja Toni Ryyppö - Valmentaminen on tiimityötä, jossa parhaimmillaan erilaiset taustat ja persoonat muodostavat yksilöä suuremman kokonaisuuden. Eri-ikäiset valmentajat oppivat halutessaan toisiltaan. Kyseisessä tiimissä toiminta organisoidaan yhteistyössä.

Nuori valmentaja

Veera Malmberg - F/G-tytöt - Sitoutunut, halukas oppimaan, vastuuntuntoinen ja jo nyt taitava vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Hän on toiminut vastuullisessa roolissa niin Palloleikkikoulussa kuin F/G-tyttöjoukkueessa.



Puuhapytty

Joonas Salo - Hän toimii useamman ikäluokan valmennuksessa, osallistuu aktiivisesti seuran lisäharjoitustapahtumiin pyyteettömästi ja on aina valmis auttamaan.

Peten pysti

Silja Lukkarinen - Innostava vastuuvalmentaja D/E-tytöissä. Innokas, määrätietoinen ja periksiantamaton. Oma ura jatkuu LeKi-futiksen Naisten ja B-tyttöjen joukkueessa.

Stadium pelaaja

Tomas Lahtinen - C-pojat - Loistava joukkuepelaaja: kannustava, itseltään ja muilta vaativa, sydämensä peliin laittava ja vastuuta kantava. Omatoimisen harjoittelun ansiosta iso harppaus kehityksessä.














Vuoden Tyttöpelaaja

Laura Lampi - B-tytöt - Huima kehitys kuluneen kauden aikana, teknisesti sarjan parhaimmistoa ja tänä vuonna aktiivisesti kehittänyt taktista osaamistaan. Analysoi omaa ja joukkueen peliä ja vaatii tasokasta tekemistä sekä valmennukselta että joukkuekavereilta.

Vuoden Poikapelaaja

Kalle Ikuli - B-pojat - Seuran pelaajapolun läpikäynyt ja kuluneella kaudella myös seuran edustusjoukkueessa vastuullisessa roolissa ollut työteliäs ja itsensä likoon harjoituksissa ja peleissä laittava. On sosiaalinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot, joka näkyy mm. omassa joukkueessa ja Palloleikkikoulun valmennuksessa.

Vuoden Pelaaja

Johanna Ranta - B-tytöt - Iso syy joukkueen menestyksen takana, esikuva kentällä sekä varsinkin sen ulkopuolella. Pitää huolta joukkueen fyysisestä sekä henkisestä hyvinvoinnista. Kentällä saa itsestään kaikki irti ja on esikuva monelle pienemmälle futaajalle. Toteuttaa laadukasta urheilijan arkea ja on rakentanut joukkueen rutiineja jo usean vuoden ajan, mikä on mahdollistanut sarjanousut aina Suomen toiseksi korkeimmalle tasolle asti. B-tyttöjen kapteeni ja nyt myös itsekin valmentaja. 


Palkintojen jaon loppuun jaettiin vielä kaikille nuorimman ikäluokan 2013/2014 syntyneille mitalit ja myös kaikki paikalla olleet toimihenkilöt pyydettiin lavalle yhteiskuviin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti