sunnuntai 17. helmikuuta 2019

LeKi-futis P12 (07/08) Sininen Eerikkilässä

LeKi-futis P12 (07/08) Sininen joukkue oli tänä viikonloppuna 17 pelaajan voimin Eerikkilässä leirillä. Kaksi ryhmän jäsentä oli ViiPV:n pelaajia, tuttuja toki osalle pojista EPTK ajalta. Eerikkilä tarjosi loistavat olosuhteet valmistautumiseen ensi kesän sarjoihin.

 
Perjantaina aloitettiin leirisääntöjen läpikäynnillä, jonka jälkeen pikainen siirtyminen peliin FJK YJ vastaan, 4x20min peliaikana.

Alkuverryttelyä

Pelistä saatiin paljon infoa ja oppia jatkoon. Tuloksellisesti peli oli aika tasainen, mutta jätti ainakin sinipaidoille myös paljon parannettavaa. Ainakin tilanteenvaihtoja täytyy harjoitella paljon jatkossakin. Pelin jälkeen harjoiteltiin vielä pelin avaamista noin tunti ennen kuin nälkäiset ja väsyneet pelaajat pääsivät syömään ja rauhoittumaan nukkumaan menoa varten, unohtamatta kuitenkaan hyvää venyttelyä ja palautetta pelistä ja treeneistä.


Illan kehonhuolto

Lauantai aamuna jatkui opettelu leiri- ja urheilijanelämään kun herätyskello soi klo 7:20 ja aamupalan jälkeen vuorossa oli aamutreenit klo 8:45 alkaen.

Aamutreenit sujuivat yllättävän hyvin vaikka osalla oli haasteita noudattaa aikatauluja, mutta siitäkin selvittiin suorittamalla joukkueen antama rangaistus, 50 punnerrusta.

Lauantaina ohjelmassa oli paljon muutakin kuin lajiharjoittelua. Pelaajille sekä valmentajille saatiin ajateltavaa psyykkisen valmennuksen perusteet kurssilta, jossa puhuttiin mm. itseluottamuksesta ja tavoitteista.

Kurssin jälkeen pelaajilla oli hieman vapaa-aikaa, jonka jälkeen ohjelmassa oli testit, jossa testattiin nopeutta, ketteryyttä, kimmoisuutta ja kestävyyttä. Pojat vetivät testit läpi hyvällä asenteella, yrittäen parhaansa. Joukkue sai testeistä tulevaisuutta varten hyvät arvot, joita voidaan seurata ja pyrkiä kehittymään entistä paremmiksi. Psyykkisen valmennuksen luennon asiat olivat konkreettisesti käytössä testeissä, sen verran paljon tuli kehuja omille pelikavereille!

Testien jälkeen lauantai iltana oli vielä tietovisa, jossa oli kysymyksiä mm. levosta, ravinnosta, harjoitusmääristä yms. Ohjelmassa oli myös uimista ja Eerikkilän hyvien ruokien nauttimista.

Psyykkisen valmennuksen luento

Yo-yo testi
Tietovisailua

Sunnuntai aamuun herättiin pidemmillä yöunilla, joten aamulla oli pirteitä poikia lähdössä aamupalalle ja sen jälkeen aamuharjoituksiin isoon halliin, pelaajatunnelin kautta ja Chämppäri musiikin tahtiin! Hyvät treenit tilanteenvaihto teemalla, josta saatiin myös hyvää materiaalia "videoanalyysitiimiltä".

Harjoitusten ja lounaan jälkeen vuorossa oli videopalaveri, jossa käytiin mm. pelin avaamista, tilanteenvaihtoja ja prässiä läpi, FJK harjoituspelistä tehdyistä klipeistä.

Videopalaverin jälkeen leiri lopetettiin pelitreeneihin, jossa pelattiin 2x20min 8v8 peliä ja loppuun neljän hengen joukkueilla miniturnaus. Voittajat luonnollisesti palkittiin hyvin.

Leiri oli onnistunut ja valmennuksen mielestä tuntui, että pelaajat hitsautuivat yhteen entistä paremmin yhteisen tekemisen avulla. Tiukka ohjelma varmasti veti pelaajat aika tiukoille, mutta se oli tarkoituskin.


Aamuharjoituksiin Champions Leaguen tunnarin soidessa


Videopalaveri

LeKi-futis P07/08 kiittää vielä kerran Eerikkilän henkilökuntaa hienosta viikonlopusta ja suosittelee viikonloppuleirien järjestämistä myös muille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti